“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf”- Siddhartha Gautama -

Mijn kernfactor

In een notendop: interactivist

Communicatief vaardige ‘buiten de gebaande paden-denker’. No nonsens, groot waarnemings- en inlevingsvermogen en in staat snel te verbinden. Activeert mensen en organisaties (samen) te werken vanuit hun essentie met warmte en humor.

Arbeids- en organisatiepsycholoog, gediplomeerd coach en ervaren HR-professional. Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen.

Persoonlijke ontwikkeling is zeg maar echt ‘mijn ding’. Een van binnenuit gedreven wens tot bevragen, ervaren en leren. Open nieuwsgierigheid in schril contrast met mijn enigszins introverte karakter. Een ambivalentie die mij heeft gebracht tot waar ik nu ben. Een coach die mensen vanuit hun eigen kracht begeleidt daar waar disbalans is ontstaan of behoefte is aan persoonlijke professionele ontwikkeling.

Ook mijn pad ging niet altijd over rozen. Zoals dat gaat met alle ontwikkelingen die je doormaakt; verlies is daar altijd onderdeel van, net als nieuwe inzichten. Uiteindelijk heeft het mij als professional in staat gesteld het verschil te maken vanuit mijn eigen oorsprong en kracht.

Ervaring

Als HR-professional, maar ook als coach heb ik maar al te vaak gezien wat de effecten zijn van ‘stilstand’ en disbalans. Mijzelf verwonderd over wat professionals van zichzelf achterlaten als ze thuis de deur achter zich dichttrekken. Om vervolgens in driedelig of overall letterlijk in de huid te kruipen van het bedrijf waar ze werken. En ergens onderweg zichzelf en daarmee hun meerwaarde uit het oog verliezen. Dat doet mensen met al hun talenten geen recht. Zo zonde van al dat verlies aan vitaliteit en innovatief en onderscheidend vermogen voor zowel mens als organisatie.

Missie als interactivist

Het is mijn missie om recht te doen aan al die waardevolle talenten. Deze zichtbaar en voelbaar te maken. Zodat mensen vanuit hun eigen kracht en met behoud van zichzelf kunnen bijdragen aan de vele samenwerkingsverbanden waaraan zij in hun leven deelnemen, waaronder hun werk.

Ik werk hierbij als blikopener, landingsspecialist en ontwapeningsdeskundige. Rollen die samenkomen in mijn visie op coaching en begeleiding en die ik interactivisme noem: het uitdagend in beweging brengen van werken vanuit jouw essentie!

Benieuwd hoe anderen mij en mijn aanpak als interactivist hebben ervaren? Lees hier de testimonials die ik tot nu toe mocht ontvangen en delen.